خليلي
در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: برخي كشاورزان براي اين كه بتوانند با سرعت از زمين هاي زير كشت استفاده كنند اقدام به آتش زدن بقاياي گياهي مي كنند.
وي با اشاره به اين كه بقاياي گياهي اثر مناسبي براي كشت دارد، گفت: ايجاد پناهگاه براي موجودات ريز خاكزي، موانعي در مقابل قطرات باران، تأمين غذاي دام و اصلاح خاك از ثمرات آن به شمار مي رود.
وي افزود : كاه و كلش جزيي از محصولات كشاورزي است كه بايد براي مصارف تغذيه دام، منبع سوخت و توليد انرژي ، توليد پروتئين، كودهاي آلي و حاصلخيزي خاك از آن استفاده كرد.
خليلي گفت: تعداد اندكي از كشاورزان با اهدافي مانند از بين بردن علف هاي هرز باقيمانده در مزارع و آماده سازي زمين هاي كشاورزي براي كشت دوم اقدام به سوزاندن بقاياي محصولات كشاورزي مي كنند.
وي با اشاره به اين كه اين مهم بيشتر در خصوص اراضي گندم و ذرت روي مي دهد، افزود: كشاورزان مي توانند با بهره گيري از روش هاي جايگزين و غير مخرب و استفاده از نظرات كارشناسان جهاد كشاورزي اين شهرستان نسبت به اين مهم اقدام كنند./س