به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، عزیزی در هشتمین جشنواره تعاونی های برتر آذربایجان شرقی یادآور شد: فرآیند انتخاب تعاونی های برتر حاصل هم اندیشی و بررسی کمیته داوران طی چندین ماه صورت پذیرفته که انجام این امر بر اساس اسناد و مدارک و شاخص های کمّی بوده است که در نهایت منجر به معرفی تعاونی های برتر استانی شده است.
وی با اشاره به این مطلب که تعاون مکمل بخشهای دولتی و خصوصی بوده و می تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایفا نماید و به هیچ عنوان جایگزین بخش خصوصی نمی باشد ، اظهار داشت: در حال حاضر تعاوني ها به عنوان يكي از الگوهاي موفق اقتصادي و اجتماعي در سطح جهان مطرح بوده و از عمده ترين نهادهايي هستند كه توانايي قرار گرفتن در خدمت توسعه پايدار و برقراري عدالت فراگیر را دارند.
وی خاطر نشان کرد : نامگذاري امسال با عنوان سال حماسه سياسي و اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري به نوعي مكمل سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني سال 91 و جهاد اقتصادی سال 90 به شمار می رود كه با سیاست گذاری های بهتر و تلاش برای تسهیل امور مربوط به عرصه تولیدات داخلی و سرمایه گذاری ها می تواند راهگشای بسیاری از موانع موجود بر سر راه شکوفایی و بالندگی اقتصاد ملّی كشور باشد.
عزیزی همچنین معرّفي توانمندي هاي بالقوه و نقش هاي متعدد اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي تعاوني ها و تشويق تعاونگران برتر را از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره عنوان کرد
هشتمین جشنواره تعاونی های برتر آذربایجان شرقی به صورت المپیادی و در نه مرحله تخصصی و نیز 21 گرایش مختلفی همچون : تولیدی ، توزیعی ، مصرف ، علمی ، پژوهشی ، اعتباری ، خدماتی ، دانش بنیان ، کارآفرینی ، کشاورزی برگزار شده است.
وی یادآور شد: تعداد 341 تشکل تعاونی فعال از شهرستان های مختلف آذربایجان شرقی برای حضور در این جشنواره ثبت نام کرده بودند که شهرستان های میانه ، شبستر و جلفا به ترتیب بیشترین سهم ثبت نامی را داشته اند.
شایان ذکر است در بخش پایانی این جشنواره تعداد 21 نفر از تعاون گران نمونه و برتر استانی و ملّی آذربایجان شرقی معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند. /س
انتظار می رود این نظریه محقق گردد