به گزارش
اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،هيچگاه نميتوان يک سيستمعامل را به صورت قطعي بهترين و يکي را بدتر دانست و بيترديد در مقايسه دو سيستمعامل اين تنها خود سيستمعامل نيست که مد نظر است بلکه شاخصههاي ديگري نيز چون تناسب سيستمعامل با سختافزار، انتظارات يک کاربر از گوشي، پشتيباني شرکتهاي سازنده از سيستمعامل و يا تعداد برنامههاي منتشر شده براي آن نيز دخيل هستند.
سيستمعامل آندرويد به عنوان محصولي از شرکت گوگل از هستهاي بر پايه Linux استفاده ميکند و همان طور که ميدانيد يک سيستمعامل متنباز محسوب ميشود و برنامهنويسان با خيال راحت ميتوانند از تمام قدرت يک تلفن همراه استفاده و برنامهها و اپليکيشنهاي قدرتمند، سودمند و کاربردي را براي کاربران اين ابزارهاي آندرويدي طراحي کنند اما به خاطر زبان برنامهنويسي آن يعني جاوا دچار محدوديتهايي نيز هستند که شايد روي کيفيت برنامهها تاثير گذار باشد.
در اين سيستمعامل پردازشهاي موازي به صورت حقيقي انجام ميگيرد که يک مزيت محسوب ميشود. از طرفي ديگر به خاطر همين متنباز بودن خطرات امنيتي بيشتري متوجه دستگاههاي آندرويدي است و عمليات رمزگذاري روي دستگاه براي حفاظت به طور کامل صورت نميگيرد. همچنين به دليل ارتباط با محصولات گوگل و همگامسازي خودکار و توجه به سابقه اين شرکت در رابطه با اطلاعات شخصي کاربران، ايراداتي از اين منظر به آن وارد است.
آندرويد توانسته خود را با محدوده وسيعي از وسايل وفق دهد که براي آن يک موفقيت محسوب ميشود. اين سيستمعامل در زمينههاي فيلم، موسيقي، مرورگر، مکانيابي، اسناد و مدارک، تشخيص صدا و سرويسهاي ابري به طور کلي از محصولات شرکت گوگل استفاده ميکند.
يکي از مشکلاتي که برخي از کاربران نسخههاي قبلي سيستمعامل آندرويد از آن شکايت داشتند کندي واسط کاربري اين سيستمعامل بود اما در نسخههاي جديد نه تنها اين مشکل حل شد بلکه عملکرد اجراي دستورات مختلف نيز بهبود يافته است. اين مشکل با استفاده از پروژهاي موسوم به کره توسط گوگل حل شد به اين ترتيب که با لمس صفحهنمايش، CPU زير بار ميرود.
فیض بردم
:|
ویندوز فونش کو الان
آندرود بهتره
حال ندارید مقایسه نکنید ... اما از اینکه نظرات را نمی خونید ممنون..
فاکتور اصلی برای فروش قیمت هستش
حتی برای گوشی های زیر 9 اینچ که شامل فبلت ها و گوشی های هوشمند میشود لایسنس ویندوز را از شما نمیگیرد و سیستم عامل را رایگان به شما میدهد.با ظاهری زیبا و سرعت خوب و امکانات پیشرفته ای مثل هوش مصنوعی با کرتانا(cortana) ، دستیار صوتی محبوب ویندوزفون مایکروسافت توانسته با اندروید و ios رقابت کنه
از نظر نرم افزارهای اون هم به سرعت برنامه نویس ها برای توسعه اون کارمیکنند
اندروید هم روز اول برنامه انقدر نداشت
روز به روز توسعه اون بیشتر شد
به نظر من سخت افزار قوی نوکیا با غول نرم افزار دنیا یعنی مایکروسافت خیلی موفق خواهد بود
اندروید نرم افزاراش اکثرن قانونی نیستن واگه ویروسی یا باگی بخواد همه گیر بشه اولین سیستم عاملی که دچارش میشه اندروریده به خاطر ضعف امنیتی
اما وین دوز فون اصلا.
خیلیا به اندروید مهاجرت کردن
من وینفون دارم یعنی بی نظیره حرف نداره بدونه شک بهترین سیستم عامله سرعتش که عالیه . اصلا درمقابل وینفون اندروید هیچی نیست.
اندروید با قرار دادن حدود 600 هزار برنامه در گوگل پلی، جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است. بسیاری از این برنامه ها روی تبلت های اندرویدی هم قابل اجرا هستند؛ اما تعداد نرم افزار های بهینه شده برای تبلت از لحاظ وضوح تصویر بسیار کمتر از همتای اپلی خود است( نکته جالب این است که گوگل پلی هیچ آمار رسمی از تعداد اپ های خود در اختیار نمی گذارد)
ویندوز موبایل در حال حاضر 100 هزار برنامه در دسترس برای دانلود دارد که به طور قابل ملاحظه ای کمتر از دو رقیب دیگر است. از آنجایی که هنوز تبلت های ویندوز 8 به صورت گسترده وجود ندارد، می توان گفت که حداقل در حال حاضر حرفی برای گفتن در بازار ندارد. بهتر است منتظر بمانیم و ببینیم تبلت جدید مایکروسافت یعنی سرفس بعد از ورود به بازار چه می کند. البته سامسونگ،اچ پی،ایسرو … هم در حال ساختن تبلت های جدید برای ویندوز 8 هستند.
اگه کسی هست لطفا بهم بگه
مرسی
ویندوز فن خییییییییییییییییییییییلی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه چه وضعشه!
نوع جدیدی از مقایسه بود؟
منتظرییم ...