وي با بيان اين كه فصل گرم سال براي افرادي كه ذاتا داراي مزاج گرم و خشك هستند آزار دهندهتر است، افزود: بهترين روش برای پيشگيري از گرمازدگي نوشيدن مايعاتي است كه ميل به سردي و تري دارند.
وي با تاكيد بر اين كه در مصرف نوشيدني ها نبايد اسراف و زياده روي كرد، گفت: اسراف در مصرف نوشيدني ها موجب آسيب به ساير ارگان هاي بدن مي شود.
دكتر امتیازي شربت خيار را يكي از نوشيدني هاي مفيد در تابستان عنوان كرد و گفت: برای تهيه اين شربت مي توان از چند عدد خيار به همراه مقداري سكنجيبن و گلاب استفاده كرد.
اين متخصص طب سنتي در ادامه گفت: شربت تخم بالنگو به تنهايي يا با مخلوطي از شكر و سكنجبين و گلاب نيز مي تواند مفيد باشد.
دکتر امتيازي شربت تخم شربتي، شربت تخم خرفه، گل خواصي و شربت خاكشي بهمراه مقداري گلاب و شكر و آب را از ديگر نوشيدني هاي مفيد دانست.
رئيس سلامتكده طب سنتی اردكان گفت: ميوه هايي مثل زردآلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو، شاه توت، هلو و شفتالو ( با توجه به مزاج افراد) را از ديگر ميوه هاي مفيد براي پيشگيري از گرمازدگي عنوان كرد و افزود: افراد دقت داشته باشند در مصرف این دسته خاص از میوه ها زياده روي نكنند.
اين متخصص طب سنتي در پايان خاطرنشان كرد: مصرف ميوه هاي همچون گرمك، طالبی، هندوانه، شربت زرشك و ريواس به صورت متعادل و با احتياط از ديگر مواردي است كه مي توان جهت پشگيري از گرمازدگي بهره برد.