به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، رئيس سازمان چاي کشور گفت: 43 درصد برگ سبز خريداري شده درجه يک و بقيه درجه دو است.
علي محرر افزود: درهمين مدت نيز 17 هزار و 700 تن چاي خشک در کارخانه هاي چاي سازي گيلان و مازندران توليد شده است.
برگ سبزچاي در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائيزه برداشت مي شود.
برداشت برگ سبزچاي که ازاول ارديبهشت از 32 هزار هکتار از باغهاي شمال کشور آغاز شده است تا اوايل مهر ادامه دارد.
90 درصد چاي کشور در گيلان توليد مي شود.
انتهاي پيام/