به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران طهمورث قاسمنژاد، با اعلام این خبر اظهار کرد: شهرستان ساری با داشتن بیش از 300 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت جوجهریزی 3 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه در هر دوره از پتانسیل بالای تولید گوشت سفید در سطح استان برخوردار است.
وی ادامه داد: طی 5 ماهه نخست امسال پرورش دهندگان مرغ گوشتی شهرستان ساری اقدام به جوجهریزی بیش از 8 میلیون و 300 هزار قطعه کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به تولید 12 هزار و 500 تن گوشت سفید در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان، ارزش ریالی این تعداد جوجه ریزی را بالغ بر 812 میلیارد ریال برآورد کرد.