وی افزود: زمانی که اسید معده ترشح می شود و بعد به مری باز گردانده می شود باعث احساس سوزش در انتهای مری می ند.
وی در ادامه گفت: بهترین روش برای جلوگیری از سوزش در انتهای مری این است که از مصرف غذا های پر ادویه و کافئین دار همچون نسکافه، قهوه و غذاهای سرخ شده و پر چرب اجتناب شود.
وی اذعان داشت: یک باور اشتباهی که در میان افراد است این بوده که زنان باردار به اندازه دو نفر غذا مصرف کند چرا که این امر در تشدید و به وجود آمدن رفلاکس نقش مهمی دارد.
وی اظهار داشت: خانم های باردار بایستی به اندازه غذا مصرف کنند چرا که مصرف زیاد مواد غذایی باعث اضافه وزن و چاقی می شود که در زایمان مشکلاتی از جمله دیابت را درآینده پدیدار می کند.
وی عنوان کرد: خانم هایی که در دوران بارداری توجهی به مقدار وزن خود ندارند و به چاقی دچار می شوند به دیابت در دوران بارداری مبتلا می شوند که موجب افزایش قند خون در 5 ماهگی به بعد نیز می گردد که علت مهم به وجود آمدن آن افزایش نیاز به هورمون انسولین برای ساخت بافت های جنین است.
وی در خاتمه گفت: حدود 7 درصد از خانم های باردار قادر به مازاد نیاز انسولین نیستند که انسولین کاهش پیدا می کند.چ/ع2