سیدعلی امیری افزود: براساس آزمایشهای کارشناسان این اداره ، محصولات گلخانه ای شهرستان زرند سالم و بدون هیچ سم و ماده خطرناکی هستند.
وی به گلخانه داران شهرستان توصیه کرد: با هماهنگی کارشناسان ناظر گیاه پزشکی و توصیه های فنی حفظ نباتات در زمینه تولید محصول سالم همکاری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرند با بیان اینکه در کنار توسعه تولید محصول، برای تولید محصول سالم به صورت جدی نیز تلاش می شود ، افزود: در این راستا کارشناسان آماده هرگونه همکاری با کشاورزان هستند.
وی سطح زیر کشت گلخانه های شهرستان زرند را 10 هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: عمده محصولات گلخانه ای شهرستان زرند خیارسبز، و گل رز است.
کارشناس مسئول مبارزه غیر شیمیایی مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز گفت: واحد کشت گلخانه ای شهرستان زرند زیر نظر کارشناسان اقدام به تولید محصول خیار سبز سالم کرده است.
ویدا علی حسینی با اشاره به روش مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات گلخانه ای ، افزود: در این روش گلخانه دار از تجهیزات غیر شیمیایی مثل تله های رنگی چسبنده ، سرمونها و عوامل بیولوژیک اقدام به از بین بردن آفات می کند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تله های چسبنده رنگی در بالای بوته ها ، و پنجره ها و محل های ورودی نصب می شود و حداقل هفته ای یک بار مورد بازدید قرار می گیرد.
خانم علی حسینی تصریح
کرد: با نصب این تله های رنگی میتوان
آفاتی مانند ، شته ها، سفید بالک
ها، تریپس و مینوز برگ را مهار کرد/س