سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.
وی با توصیه ای به کشاورزان تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.
سلیمانی ادامه داد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود.
وی از ویژگی های گیاه مناسب برای سیلو شدن گفت و اظهار داشت: گیاه انتخاب شده برای سیلو باید به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.
سلیمانی تاکید کرد: چنانچه میزان مواد قندی گیاه، کم و پروتئین آن زیاد باشد، سیلوی تهیه شده کیفیّت خوبی نخواهد داشت./س