فلفل شیرین و تند خواص بسیار زیادی دارد اما استفاده بیش از حد ادویه دستگاه گوارش را تحریک می‌کند.

محمدرضا وفا ،متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: فلفل تند و فلفل شیرین از نظر خواص تغذیه‌ای تفاوت چندانی ندارند و تنها فلفل‌ها،‌ با رنگ‌های مختلف،‌ ترکیبات کاروتنوئیدی متفاوتی دارند. 

وی افزود: تمامی انواع فلفل‌ها حاوی آنتی‌‌اکسیدان‌هایی نظیر ویتامین E  هستند که جزء قوی‌ترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها به شمار می‌آید و برای سلامتی افراد بسیار مفید است. 

وی تاکید داشت:‌تفاوت عمده‌ای که در فلفل‌ها وجود دارد ترکیبات(فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که باعث تند شدن طعم آنها می‌شود. 

وی اذعان داشت: ترکیبات تندی که در فلفل وجود دارد باعث ترشح اسید معده می‌شود و افرادی که از  غذاهای تند استفاده می‌کنند در دراز مدت ممکن است به مخاط دستگاه گوارشی خودشان آب برسانند. 

وی  اظهار داشت: کسانی که ذائقه‌شان را به تندی عادت می‌دهند، بعد از مدتی حساسیت گیرنده‌های حس چشایی‌شان نسبت به طعم تند کاهش می‌یابد و به همین دلیل رو به  غذاهای تندتر می‌آورند که این امر بسیار زیان‌بار است. 

وی در خاتمه گفت:‌استفاده از فلفل شیرین و تند در برنامه غذایی مناسب است زیرا بهتر است در حد تعادل استفاده شود و فلفل تند بهتر است بیش از حد استفاده نشود چرا که ممکن است ذائقه فرد تغییر کند و مشکلاتی را به وجود آورد. /ح


برچسب ها: گوارش ، فلفل ، حش چشایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار