به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، کارشناس مسئول بهبود تغذيه دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: سويا حاوي پروتئين، چربي مفید و مواد مغذي است و رژيم غذايي سرشار از آن در پيشگيري از بيماري قلبي – عروقي تأثير به سزايي دارد.
نسرين عليزاده افزود: مصرف سويا هم چنين در پيشگيري از بسياري از سرطان ها به ويژه سرطان سينه و پروستات مؤثر است.
اين دانه سرشار از ويتامين B و اسيدهاي چرب امگا 3 است و عوارض يائسگي نظير گر گرفتگي و پوکي استخوان را به حداقل مي رساند
وی گفت :زناني که احتمال خطر سرطان سينه در آن ها وجود دارد مي توانند با داشتن رژيم غذايي سالم و حاوي سويا از اين بيماري پيشگيري کنند./س