به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه بین المللی سحر، محتشم علی نقوی مسئول فعالیت های سیمای اردو در شبکه های اجتماعی با اشاره به سابقه 2 ساله فعالیت این سیما در فیسبوک اظهار کرد: فعالیت های مجازی سیمای اردو ابتدا با حضور در سایت یوتیوب آغاز شد و با عضویت در فیسبوک و ضبط و قرارگیری همه برنامه های سیما در این سایت گسترش یافت تا از امکانات این شبکه ها استفاده و دسترسی های بیشتری را برای استفاده کاربران و به اشتراک گذاشتن فایل های صوتی و تصویری سیما فراهم کنیم.
وی هدف از ایجاد صفحات برنامه های سیمای اردو در فیسبوک را فراهم کردن شبکه ارتباطی بین اردوزبان ها در سراسر جهان عنوان کرد و افزود: به سبب تحریم های اعمال شده علیه ایران و نیز عدم فراگیری بایسته حضور شبکه سحر در سیستم های کابلی پاکستان و هند، لازم بود برای استفاده هرچه بهتر و بیشتر مخاطبان اردوزبان از برنامه های مورد علاقه شان در شبکه سحر، این برنامه ها از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی در اختیار بینندگان اردو زبان قرار گیرد، از این رو فعالیت شبکه سحر در فضای مجازی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
نقوی با ابراز رضایت از روند رو به رشد فعالیت های سیمای اردو در فیسبوک خاطرنشان کرد: در شروع فعالیت در فیسبوک، صفحه ای به نام سیمای اردو ایجاد کردیم که تاکنون با شمار صعودی بازدید کننده مواجه بوده است. پس از آن صفحات جداگانه ای برای برنامه های "صبح و زندگی"، "راه مبین"، "کنفرانس کال" و بخش های "سریال ها" و "اخبار" در سایت اجتماعی فیسبوک راه اندازی شد که بازخورد خیلی خوبی داشته اند. در مورد سریال ها نیز استقبال مخاطبان بسیار خوب بوده است به طوری که هر قسمت از سریال های پخش شده از سیمای اردو که در این بخش در دسترس بینندگان قرار می گیرد، با موج فزاینده استقبال و مراجعه کاربران رو به رو می شود.
مسئول فعالیت های سیمای اردوی شبکه سحر در شبکه های اجتماعی همچنین در مورد فعالیت در سایر سایت های اجتماعی گفت: رقم بازدید صفحه سیمای اردو در سایت یوتیوب بسیار بالا بوده و پخش زنده برنامه های سیما نیز به تازگی در این سایت راه اندازی شده است که همزمان با پخش تلویزیونی برنامه ها، اقدام به پخش اینترنتی آنها می کند و با استقبال بسیار خوب مخاطبان اردوزبان مواجه شده است.
گفتنی است؛ پس از آنکه غرب در اقدامی مذبوحانه، شروع به قطع پخش شبکه های برونمرزی ایران از ماهواره های مختلف نمود، رسانه ملی با تمهید ماهواره های جایگزین، ارتقای ساختاری، محتوایی و امکانات سایت های این شبکه و حضور پررنگ تر در فضای مجازی، نقش و جایگاه خود در میان مخاطبان غیر ایرانی شبکه های برونمرزی صدا و سیما را حفظ و تقویت کرده است. /ص