رئیس دانشگاه امیر کبیر عنوان کرد:
رئیس دانشگاه امیر کبیر عنوان کرد:
علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیر کبیر با حضور درمراسم آغاز تحصيلي دانشجويان دانشگاه امير كبير در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به شاخه های اصلی دانشگاه امیر کبیر اشاره کرد و گفت: این دانشگاه دارای 16 دانشکده 3 واحد اقماری در بندرعباس، ماهشهر و گرمسار است و همچنین پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی دارد که بسیاری از پژوهش های بزرگ صنعتی این دانشگاه در این مراکز پژوهشکده های موجود انجام می شود.
وی افزود: آمار دانشجویان در رشته های دانشگاه امیر کبیر در حال حاضر 5 هزار و 500 دانشجوی کارشناسی در 35 رشته، 6 هزار و 200 دانشجوی کارشناسی ارشد در 112 رشته و یک هزار 200 دانشجوی دکترا در 43 رشته دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی در ادامه گفت: تدوین سند چشم انداز 20 ساله در مسیر حرکت دانشگاه براساس این سند قید شده است که قرار است دانشگاه امیر کبیر بین یکی از 300 دانشگاه مطرح دنیا قرار گیرد.
رئیس دانشگاه امیر کبیر عنوان کرد: دانشگاه امیر کبیر دارای 16 قطب علمی است و همچنین در 39 رشته آموزشی الکتریکی فعال است که یک کتابخانه فنی و مهندسی دارد و از 12 هزار و 50 متر مربع مساحت برخوردار است و بزرگترین کتابخانه منفی و مهندسي کشور نیز می باشد که خدمات دیجیتالی بی تمام دانشجویان کشور ارائه می شود.
وی به انجمن های علمی دانشگاه امیر کبیر اشاره کرد: 18 انجمن در دانشگاه صنعتی امیر کبیر فعال است که مرکزی برای خلاقیت و نو آوری دانشجویان تیتر محسوب می شود و در این حال دانشجویان که ایده پرداز هستند می توانند در این انجمن ها شرکت کنند.
وی خاطر نشان کرد: از دیگر عرصه های اصلی دانشگاه امیر کبیر اينست که 16 طرح کلان ملی دارد که بیشتر آنها به نیازهای بزرگ کشور پیوند خورده اند و از جمله این طرح ها ماهواره دانشگاه است که این طرح ساخت این ماهواره به اتمام رسیده و در این در حال آماده پرتاب است.
دکتر رهایی در پایان اشاره کرد: فعالیت های حوزه فرهنگی این دانشگاه چشم انداز فرهنگی در سال 88 به تصویب شورای فرهنگی دانشگاه رسید و بستر خوبی برای انجام فعالیت های فرهنگی در دانشگاه امیر کبیر ایجاد شده است. /ع2