به گزارش باشگاه خبرنگاران لرستان عبدالهی بیان کرد: در هر دوره از برگزاری اجلاسهای نماز کمیته علمی و پژوهشی از اعضای هیأت علمی و رؤسای دانسگاهها هستند.
وی با بیان اینکه اکثریت اعضای کمیته برنامهریزی راهبردی ستاد اقامه نماز دانشگاهیان هستند، اذعان کرد: شورای اقامه نماز در دانشگاهها بوده و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری، جهاد دانشگاهی و ستاد اقامه نماز با سیاستگذاری برنامههای خود را در راستای اشاعه نماز به سطح دانشگاهها ابلاغ میکنند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه دو سوم سخنرانیها و فعالیتهای حجتالاسلام قرائتی برای قشر دانشگاهی است، تصریح کرد: این ادعا نشان دهنده تعامل خوب میان دانشگاهها و ستاد اقامه نماز است.
وی یادآور شد: میبایست نوع نگاه ستاد اقامه نماز بر اساس نیازهای دانشجویان باشد.
عبدالهی اظهار کرد: تعامل و ارتباط بین ستاد اقامه نماز و دانشگاهها باید از سطح جلسات و همایشهای نمایشی به جلسات کارشناسی و مستمر برسد.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی عضو شورای اقامه نماز دانشگاههاست، گفت: ستاد اقامه نماز تاکنون از ظرفیت این نهاد استفاده مطلوبی نکرده هرچند که گاهی به صورت جزیرهای با گروههای جهادی اعزامی بهمناطق محروم، تعاملات و حمایتهایی از بخشهای سختافزاری، نرمافزاری و دادن ایده داشته است.
عبدالهی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی از شورای اقامه نماز جدا نیست، افزود: اگر شورای اقامه نماز با حضور وزرای وزارتخانههای مذکور یا معاونین ارشد آنها شکل گیرد، به خوبی میتوان از پتانسیل جهاد دانشگاهی در راستای ترویج و نهادینه کردن نماز استفاده کرد./س