اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلولهای استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند.
وی تشریح کرد: پیاز سرشار از ویتامینهای آ، ب و ث بوده و نیز دارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، یُد، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
نقشی ادامه داد: مخلوط آب پياز و عسل را مي توان به عنوان يك كِرِم ضد چروك استفاده كرد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است و قند خون را تنظیم میکند.
وی ضمن بازگو نمودن اثرات زیاده وی در مصرف پیاز اظهار داشت: زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود.
نقشی با اشاره ای به نقش پیاز در جلوگیری از سکته تاکید کرد: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می شود./ز