به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ میوه ی توت فرنگی منبع غنی از ویتامین ها و مواد مفید از جمله پلی فنون ها است که تنها در قهوه و روغن زیتون یافت می شوند. این ترکیبات مانع از تجزیه نشاسته در دهان که در نتیجه ی وجود قندهای چسبنده به پایه ی دندان به عنوان پلاک می شود.
گفتنی است علاوه بر جلوگیری از چسبیدن قندها، توت فرنگی مانع از تشکیل و قدرت یافتن باکتری هایی می شود که عامل پوسیدگی دندان و بروز بیماری های لثه هستند.
دندانپزشکان از توت فرنگی به عنوان یک سفید کننده ی طبیعی نام می برند که می تواند باعث سفید شدن دندان ها شود. اما در عین حال توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی اسید است و استفاده ی بیش از حد از اين ميوه می تواند باعث آسیب رساندن به مینای دندان ها شود و بافت مینای دندان را متخلخل نماید.