سرطان سینه یکی از سرطان های شایع در بانوان است که برای ریشه کردن آن می توان با یک تغذیه مناسب و برنامه ریزی شده درصد شیوع این سرطان را کاهش داد.

 فاطمه زراتی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف  روزانه زیتون از ابتلا افراد به امراض قلبی و سرطان جلوگیری  می کند.

وی افزود: در صورت در دسترس  نبودن میوه زیتون افراد می توانند از روغن زیتون نیز استفاده کنند زیرا  تمام خواص زیتون در روغن آن نهفته است.

 زراتی اظهار داشت: روغن زیتون دارای مواد شیمیایی گیاهی می باشد که کاهش کلسترول را به همراه دارد.

وی تصریح کرد: روغن زیتون می تواند از سرطان سینه، کولون سکته به خاطر  وجود میزان زیادی آنتی اکسیدان جلوگیری کند.

 زراتی 65 تا 80 درصد از مخلوط زیتون را اولئیک، لیئولئیک اسید و پالمیتیک اسید دانست./ح

 
برچسب ها: سرطان ، زیتون ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.