به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
در تولید کنسرو ماهی نکتهای وجود دارد اینکه تولیدکنندگان فقط در انواع سفارشی کنسرو از انواع مرغوب ماهی تن استفاده میکنند و در بیشتر انواع کنسرو ماهی تن موجود در بازار، ماهیهای تن ارزانتر استفاده میشوند اما با قیمت ماهی گیدر برای مصرفکننده تمام میشود.
یکسانی ارزش غذایی کنسرو ماهی در مقایسه با ماهی تازه به شرایطی که ماهی در آن منجمد و بعد فراوری شده است، بستگی دارد. اگر ماهی تازه به سرعت منجمد و در فراوری نکتههای بهداشتی رعایت شود و شرایط و زمان پخت ماهی تازه طبق اصول پروتکل موجود باشد، تفاوت چندانی بین ارزش غذایی ماهی تازه و ماهی کنسروی وجود ندارد.
کنسرو ماهی در شرایط عادی، حاوی نگهدارنده و افزودنی خاصی نیست مگر اینکه با توجه به ذائقه مردم برخی افزودنیهای مجاز مثل سبزیها و ادویهجات یا سس و… به تن ماهی اضافه شود. مطلقاً نگهدارنده شیمیایی در روند کنسرو کردن استفاده نمیشود. نمک نیز به عنوان نگهدارنده و افزایشدهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه میشود اما میزان آن خیلی بالا نیست، البته کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند بهتر است که این محصول غذایی را نخورند./س