انتخاب یک سرویس دهنده میزبانی وبسایت یکی از مهمترین کارهایست که باید یک مدیر وبسایت انجام بدهد.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ انتخاب یک سرویس دهنده میزبانی وبسایت یکی از مهمترین کارهایست که باید یک مدیر وبسایت انجام بدهد. برخی از افراد می­ پرسند که آیا می­ شود بر روی کامپیوتر مان سایت خود را میزبانی کنیم؟ تقریبا غیر ممکن است که خودتان این کار را بتوانید انجام دهید. بهتر است شما وبسایت خود را بر روی یک وب سرور قرار دهید و ارتباطات لازم بین دامنه و سرور را انجام دهید. اما میزبان های وبسایت خیلی زیاد وجود دارند. چگونه می توان از بین آنها یکی را انتخاب کرد؟



مشکلات مختلفی برای برخی از خریداران وجود دارد مانند اصطلاحات فنی که در این حوضه وجود دارد. ما در این مقاله آی تی پورت سعی می کنیم با دادن یک راه معقول و منطقی بتوانید ارزش یک سرویس دهنده میزبان وبسایت را بدست آورید و بهترین انتخاب را انجام دهید.

اولین چیزی که شما باید انجام دهید این است که مشخص کنید که وبسایت شما در چه زمینه ای است؟ سایت شخصی ، سایت کسب و کار ، سایت سازمان ، انجمن و یا فروشگاهی .

اجازه دهید به عواملی بپردازیم که بهترین ارئه دهنده خدمات میزبانی وب را برای شما تعیین می کند.

اولین چیزی که به نظر میرسد انتخاب فضای مورد نیاز است

سایت ها کوچک و یا سایت های شخصی معمولا کمتر از یک گیگ فضا نیاز دارند. با این حال مقدار فضای مورد نیاز بستگی به صفحات و میزان فعالیت شما دارد. بنابراین یک وبسایت گرافیکی سنگین از یک وبسایتی که بیشتر متن دارد فضای بیشتری نیاز دارد. (مثلا حداقل ۲ گیگابایت) به نکته ای که باید توجه کنید در این خصوص، امکان ارتقاع میزان فضای شما هست که میزبان وبسایت شما بتواند انجام دهد بدون اینکه هزینه های غیر منتظره لازم باشد پرداخت کنید.

برای مثال برخی از شرکت ها وقتی شما در وسط بازه زمانی اعتبار هاست شما فضای شما پر شده است. وقتی در خواست ارتقاء فضا را می­دهید میزبان وبسایت از شما دوبار پول یک هاست جدید را می­گیرد در حالی که باید سیستم، مدت زمان باقی مانده شما را حساب و از قیمت فضای جدید کم کند. (حتما در این مورد قبل از خرید از شرکت میزبان وبسایت خود سوال بپرسید.)

نکته دوم که باید در نظر بگیرید قابلیت اطمینان است

برای هر کسب و کار آنلاین، آپ تایم بسیار مهم است. شما مطلقا نمی توانید به یک میزبان که دارای آپ تایم کمتر از ۹۵ درصد است اطمینان کنید.

برخی از میزبان های وب ادعای ۱۰۰ درصد آپ تایم را دارند. باید به این گونه شرکت ها شک کنید چرا که آنها یک ادعای غیر ممکن را می کنند و این کار یک شرکت حرفه­ای نیست و باید مراقب این گونه شرکت ها باشید. حتی در برخی موراد به ۹۹٫۹ هم زیاد نمی شود اطمینان کرد چون به هر حال کامپیوتر و تجهیزات ارتباطات گاهی قطع می شود. و این امر طبیعی است.



نکته سوم توجه به پشتیبانی فنی

میزبان وبسایت شما باید به سرعت و کمترین اختلال مشکل شما را برطرف کند.

برخی شرکت های میزبانی معمولا ایمیل برای پشتیبانی معرفی می کنند. اما ما پیشنهاد می کنیم که میزبانی را انتخاب کنید که برای پشتیبانی خود علاوه بر ایمیل شماره تماس در اختیار شما قرار داده است. این بدیهی است که ارزش بیشتر دارد. حتما با این شرکت ها تماس بگیرید و سوال بپرسید . اگر آنها ظرف کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ گو نبودند شما باید به دنبال یک میزبان دیگر باشید. یک شرکت خوب باید ظرف ۲۴ ساعت به شما پاسخ دهد و در ۷ روز هفته پیشتیبانی به خوبی انجام دهد.

نکته چهارم که باید در نظر بگیرید ویژگی ها و امکانات اضافه شده است

معمولا شرکت های میزبان وبسایت لیستی از خدمات و ویژگی های رو به شما می­دهند که نظر شما را جلب کند. باید دقت کنید که شما به برخی از موارد احتیاجی ندارید مثل آمار بازدید وبسایت ، سیستم چت و …

به ویژگی دیگیری که می توانید توجه داشته باشید این است که دیتاسنتر سرور را تحقیق نمایید که دیتاسنتر خوبی باشد. مثلا نمونه دیتاسنتر متوسط رو به بالا: hetzner آلمان / نمونه دیتاسنتر مدرن و پرقدرت: Leaseweb هلند ، آلمان یا آمریکا.

نکته: درباره میزبان وبسایت مورد نظر همیشه در گوگل سرچ کنید و سابقه آن را تحقیق کنید. مثلا در گوگل کلمات مشکل میزبان وبسایت موردنظر ، کلاه برداری میزبان وبسایت، کیفیت میزبان وبسایت ، و… را جستجو کنید.



نکته پنجم ساختار قیمت گذاری است

پس از بررسی های موارد قبلی زمان در نظر گرفتن قیمت است. اجازه ندهید که قیمت عامل اصلی در تصمیم گیری شما باشد مگر اینکه بخواهید یک وبسایت شخصی راه اندازی کنید. برای وبسایت های کسب و کار و سازمان ها کیفیت خدمات مهمتر است. نکته دیگری که باید دقت کنید میزان بازدید کننده وبسایت شماست به عنوان مثال شما یک وبسایت برای کسب و کار کوچک خود می­خواهید راه­اندازی کنید، خوب این سایت بازدید کننده کمی دارد و در حال حاضر نیاز به هاست قوی ندارد.

همچنین به خاطر داشته باشید که طرح های گران لزوما بهترین ها نیستند و لازم نیست که حتما بزرگترین شرکت را برای میزبانی وب خود انتخاب کنید.

کلام آخر

به خاطر داشته باشید که پرداختی که برای کفیت وبسایت ارائه دهنده میزبان وب انجام میدهید یک سرمایه گذاری خوب است. مخصوصا اگر کسب و کار شما در آینده بیشتر متکی به اینترنت باشد.

اگر شما با برخی از نکات مهمی آشنا هستید که باید به آنها در انتخاب یک میزبان وبسایت در نظر گرفته شود، آنها را با ما در میان بگذارید.

شما مي توانيد سوالات خود را در اين خصوص در بخش نظرات مطح كنيد .


نویسنده حسین جاهدی همكار افتخاري دريچه از وبسايت itport
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۱:۱۱ ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
چطوری میشه این روش را انجام داد ؟
United States of America
عباس
۱۵:۲۱ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
مر30 از جوابتون موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
Fateme
۱۹:۳۱ ۰۲ شهريور ۱۳۹۴
سلام
خسته نباشین.
نظرتون درباره سرور پارس چیه؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۱۱ ۰۵ مهر ۱۳۹۲
با تشکر از شما و سایت خوبتون . مر30 از جوابتون موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۲۱ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
ما یک سایت داریم که پشتیبانی خوبی داره اما چندین بار درخواست کردم که رمز و لینک ادمین رو بهمون بده تا خودمون بلوک ،هدر، و ... قسمت های دیگر سایت رو ویرایش کنیم اما هر بار این خواسته رو رد کرده. و این تغییرات رو با تماس اعلام میکنیم و تغییر میدن.. در حالی که چنتا از دوستام اختیار تام رو سایتشون دارن و کلا فقط هنگام مشکل فنی با پشتیبانی تماس میگیرن" تقریبا مثل کاربر لیمیت (محدود) ویندوز هستیم ... آیا این کار سرویس دهنده منطقی و درسته ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید !
Iran (Islamic Republic of)
حسین جاهدی
۱۸:۴۴ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
نه دوست عزیز
من برای اولین باری هست چنین موردی رو میشنوم
شاید شرایط خاصی هست ؟ چون هاستینگ اجازه نداره اطلاعات رو نده
وقتی شما یک پنل هاست می خرید هاستینگ وظیفه داره اطلاعات هاست رو از قبیل رمز ورود ، نام کاربری و DNS رو به شما بده
خیلی عجیبه :|
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۶:۵۱ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
خسته نباشین نرم افزار مکالمه تصویری میشه معرفی کنید
Iran (Islamic Republic of)
حسین جاهدی
۱۵:۴۰ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
سلامت باشید
فکر می کنم اگر در گوگل سرچ کنید موارد خیلی خوبی رو پیدا کنید.
به عنوان مثال سرچ کنید:
بهترین نرم افزار مکالمه تصویری
و حتما به بازخورد کاربرانی که از اون نرم افزار استفاده کردن توجه کنید.
Iran (Islamic Republic of)
شایان
۱۸:۴۴ ۰۳ مهر ۱۳۹۲
من قصد ساخت یک وب سایت را دارم در حال حاضر مدتی است وبلاگی ساخته ام به آدرس http://idownloadha.blogfa.com اما برای شروع ساخت یک وب سایت شما میزبانی هاست دی ال ( http://hostdl.com/ ) را پیشنهاد میکنید؟ ممنون
Iran (Islamic Republic of)
حسین جاهدی
۱۵:۳۸ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
نه متاسفانه من این هاستینگ رو بررسی نکردم من چند موردی رو که بررسی کردم در بین شون شیوا هاست و دکتر سرور و آذرین وب خوب بودند.
ولی شما حتما قبل از انتخاب چند تا از مشتری های میزبان وب رو پیدا کنید و از اونها سوال بپرسید در مورد کیفیت شون :)
Iran (Islamic Republic of)
شیوا هاست
۱۵:۴۲ ۰۳ مهر ۱۳۹۲
چیزی در مورد بکاپ گیری توسط هاستینگ و اهمیت آن ننوشتید؟
Iran (Islamic Republic of)
حسین جاهدی
۱۵:۳۵ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
نه یادم رفته بود به اون نکته اشاره کنم