رئیس مجلس با تأکید بر اینکه پنهان کردن معضلاتی مانند اعتیاد و طلاق موجب فراگیرتر شدن آنها می‌شود گفت: باید با کمک گرفتن از رسانه ها این موضوعات و تبعات آن را برای خانواده ها روشن کرد.

به گزارش حوزه پارلماني باشگاه خبرنگاران، به نقل از خبرگزاری خانه ملت، "علی لاریجانی" امروز (پنجشنبه 4 مهرماه) در دیدار با رؤسا و معاونان سازمان بهزیستی قم با بیان اینکه پرسنل بهزیستی با شرایط سخت و ویژه به کار خود مشغول هستند گفت: در شرایط کنونی توجه به موضوع پیشگیری در کشور به ویژه استان قم ضروری و حیاتی است.
 
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمارهای اعلام شده درباره افزایش معضل طلاق افزود: به طور حتم دستگاه های متولی و مربوطه باید برای جلوگیری از افزایش این معضلات با مردم صحبت کنند و با طرح های پیشگیری و فرهنگ سازی از افزایش این آمارها جلوگیری کنند.
 
افزایش طلاق ریشه اقتصادی ندارد
 
وی با اشاره به موضوعات مطرح شده مبنی بر تأثیرگذاری و زمینه ساز بودن آشنایی های خیابانی در افزایش آمار طلاق در استان قم تصریح کرد: در گزارش های اعلام شده معلوم شد که افزایش طلاق ریشه اقتصادی ندارد بلکه معضلات اجتماعی بر افزایش آن تأثیر گذاشته است از این رو مسئولان باید با استفاده از ابزارهای رسانه ای این محورها را برای مردم روشن کنند.
 
آمار طلاق و اعتیاد باید از دایره محرمانه بودن خارج شود
 
لاریجانی با تاکید بر اینکه قم یک استان چند فرهنگی است افزود: به طور حتم آمار طلاق باید از دایره محرمانه بودن خارج شده و برای مردم این موضوعات باز شود.
 
وی با اشاره به گزارش های مطرح شده مبنی بر شیوع مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها در میان جوانان و کاهش استعمال مواد مخدر صنعتی در استان قم یادآور شد: این موضوعات و آمارها نباید پنهانی بررسی و توضیح داده شود بلکه باید این معضلات و تبعات آن با ابزارهای رسانه ای اطلاع رسانی شود تا خود جوانان متوجه شده و از این اقدامات روی گردان باشند.
 
مبارزه با اعتیاد و طلاق یک موضوع ملی است
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رسانه ای شدن معضلات اجتماعی مانند مواد مخدر و اعتیاد خانواده ها را هوشیار و جوانان را مطلع می کند افزود: به طور حتم عدم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی موجب فراگیر شدن این معضلات می شود زیرا مبارزه با اعتیاد و طلاق یک موضوع ملی است.
 
در آغاز این دیدار حاجی مظفری رئیس سازمان بهزیستی استان قم با اعلام اینکه این سازمان فعالیت های گسترده ای را در حوزه های توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری انجام داده است گفت: هم اکنون در حوزه توانبخشی این سازمان در قم حدود 20 هزار نفر، معلولان ذهنی 65 هزار نفر، معلولان جسمی 10 هزار نفر؛ ناشنوایان 3 هزار نفر و سالمندان 3 هزار نفر را تحت پوشش خود دارد.
 
وی با اعلام اینکه در استان قم حدود 80 هزار نفر سالمند زندگی می کنند افزود: از این میزان حدود 3 هزار نفر شرایط خاص دارند که از طریق سازمان بهزیستی حمایت می شوند.
 
حاجی مظفری با اشاره به اقدامات سازمان بهزیستی استان قم برای حمایت از زنان سرپرست خانواده توضیح داد: هم اکنون حدود 2300 خانوار تحت پوشش این سازمان قرار دارند که سالانه حدود 150 خانواده از این لیست خارج و خانوارهای دیگر جایگزین می شوند.
 
وی با اشاره به افزایش میزان طلاق در استان قم در سال 91 در قیاس با سال 90 گفت: متاسفانه این موضوع علل متفاوتی دارد که باید بر روی آن برنامه ریزی و تأمل کرد.
 
وی با اعلام اینکه متأسفانه سن اعتیاد در قم کاهش پیدا کرده است تصریح کرد: متأسفانه مواد صنعتی در این استان وکل کشور جایگزین مواد سنتی شده و افراد پس از استعمال این مواد ظرف 5 سال از دور خارج شده و جزو معتادان پرخطر می شوند.
 
رئیس سازمان بهزیستی استان قم با اشاره به ایجاد 100 مرکز درمان سرپایی معتادان در قم افزود: براساس آمارها 15 درصد از این افراد بعد از درمان پاک می مانند و حدود 85 درصد بازگشت به اعتیاد دارند./
 
پایان پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار