به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان؛ "ميت رامني" که سال گذشته رقيب باراک اوباما در انتخابات رياست جمهوري آمريکا بود در گفتگوي اختصاصي با اين شبکه تلويزيوني علاوه بر مسائل سياست داخلي آمريکا به پرسش هايي در عرصه سياست خارجي آمريکا هم اشاره کرد.
"ميت رامني" گفت: به صورت فزاينده در حال درک اين مسئله هستيم که روسيه يک دشمن رزمي و نظامي ما نيست اما يک دشمن سياسي براي ما است. بدترين بازيگران دنيا تا حدودي تحت حمايت روسيه قرار دارند.
"ميت رامني" درباره ي قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل متحد درباره تسليحات شيميايي سوريه گفت: به نظر من پتانسيل بالايي وجود دارد که سوريه تسليحات شيميايي خود را نابود کند . اين يک نتيجه مثبت از کل اين تلاش ها درسوريه است.
مجري پرسيد: آيا فکرمي کنيد رئيس جمهور اوباما با مطرح کردن تهديد به توسل به زور عليه سوريه کار درستي کرد؟
ميت رامني گفت: فکر مي کنم روشن بود که وقتي شما خط قرمز تعيين مي کنيد بايد در عمل به اين خط قرمز پايبند باشيد. پس رئيس جمهور بايد کاري مي کرد.
وي گفت: واکنش دولت اوباما به موضوع سوريه و بکارگيري تسليحات شيميايي در اين کشور بهترين زمان دوره ي رياست جمهوري او محسوب نمي شود. اينگونه به نظر رسيد که وي (اوباما) خوب در اين مورد فکر نکرده بود و از پيش به مسير درست فکر نکرده بود. به نظر من ما احترام خود را در منطقه و در بين دوستان و همپيمانان از دست داديم. براي مثال انگليس گفت که ما حمايت نمي کنيم.
مجري گفت:اين واکنش انگليس تجلي رياست و رهبري باراک اوباما است يا اينکه منعکس کننده جامعه ي انگليس است که از جنگ خسته شده است ؟همانطور که مردم آمريکا از جنگ خسته شدند و از اقدام در سوريه حمايت نمي کنند!
ميت رامني گفت: به نظر من رئيس جمهور آمريکا وقتي که درباره اقدامات طراحي و برنامه ريزي مي کند بايد از همان آغاز به همه ي گزينه ها نگاه کند و بهترين گزينه را انتخاب کند.
در ادامه موضوع به ايران کشيده شد. رقيب جمهوريخواه باراک اوباما در انتخابات رياست جمهوري آمريکا گفت: شايد دکتر روحاني يک صداي ميانه رو باشد. بايد اين مسير را دنبال کرد اما بايد درک کرد که ترديدها درباره نيات ايران وجود دارد.
در ادامه موضوع به افشاي جاسوسي آژانس امنيت ملي آمريکا و ماجراي ادوارد اسنودن کشيده شد که ميت رامني هم به آنها پاسخ داد.