نجمه اسماعیلی مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه 6 و پزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: خوردن غذای ناکافی و به عبارتی غذای اشتباه یکی از دلایل ایجاد خستگی در افراد است.
وی منظور از مصرف غذای اشتباه را اینگونه بیان کرد: مصرف شیرینی جات در اولین وعده غذایی باعث ایجاد خستگی در طول روز می شود.
اسماعیلی افزود: به علت افزایش ناگهانی گلوکز خون و به همان سرعت کاهش آن بعد از مدت کوتاهی احساس کسالت و خستگی ایجاد می شود.
این پزشک عمومی توصیه کرد: مصرف صبحانه کامل شامل پروتئین و کربوهیدرات های کمپلکسی از جمله تخم مرغ و غلات راه حل مناسبی است.
وی خاطر نشان کرد: این ترکیب شامل منبع غذایی است که به تدریج در اختیار سلول ها قرار می گیرد و گلوکز خون کاهش ناگهانی پیدا نمی کند و در نهايت خستگی و کسالت ایجاد نمی کند