وحیدی راد، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبیل نوعی گیاه زیر زمینی است که بخشی از ساقه آن زیر زمین رشد کرده و ریشه دار می شود.
وی این گیاه را در درمان بیماری هایی چون سرگیجه، تعریق و تهوع، گلو درد و سردرد و برخی از دردهای التهابی موثر است.
وحیدی راد افزود: این گیاه دارای خاصیت نیرو بخشی بوده و باعث کاهش خستگی و افسردگی در افراد می شود.
وی اظهار داشت: مصرف بی رویه و زیاد این گیاه عوارضی را دارد و بر روی بیمارانی که مستعد خون ریزی معده و دارای سنگ کلیه صفرا هستند تاثیرات نامطلوبی خواهد داشت.
وحیدی راد تصریح کرد: این گیاه دارویی می توانند قاعدگی های نامنظم را کنترل کند، پوست بیماران پوستی را شفاف و لطیف می کند و همچنین سائیده شده آن بر روی تاول ها، آبسه دست و پا و زخم ها بسیار مفید است.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین خواص زنجبیل درمان سرماخوردگی های بسیار شدید به علت گرم و خشک بودن این گیاه است.
وحید راد تاکید کرد: نباید بیشتر از 2 تا 3 گرم در روز زنجبیل مصرف کرد و می توان از نان ها و مواد غذایی دارای زنجبیل هستند نیز استفاده کرد./ح