وی دلیل رویآوردن زنان به وبلاگنویسی را شبیه بودن وبلاگ به دفترچه خاطرات و احساس امنیت نسبی از ناشناس بودن نویسنده برشمرد.
قاسمپور ادامه داد: با بالا گرفتن تب وبلاگنویسی، زنان به نوشتن مسایل خصوصی خود روی آوردند این رویکرد با درخواستهای فعالان حوزه زنان، مبنی بر نوشتن تجربههای خود در برابر ظلم و ستم، خشونت، نابرابری اجتماعی و حقوقی و ارائه راهکار در این زمینه، وارد فاز جدیدی شد. فعالان حوزه زنان به دنبال رهایی از بند کلیشهها و سنتهای مردسالار و ارائه روایتهای زنانه از دنیای مردسالار بودند از اینرو خود نیز در این اقدام سهم بسزایی داشتند.
وی افزود: بعد از دوره وبلاگنویسی، شبکههای اجتماعی با خصوصیت اشتراکگذاری و شکل تعاملی بودن مورد توجه قرار گرفت. جریان دفاع از حقوق زنان با حضور در این عرصه، مجموعه صفحاتی با موضوعاتی چون برابری زن و مرد، حجاب اجباری و تجارب زنانه را مورد توجه قرار داده است.
کارشناس مسائل زن و خانواده تصریح کرد: کاربران فضای مجازی در شبکههای اجتماعی در مواجهه با قبحزدایی و عرفیسازی مفاهیمی هستند که با رویکرد انقلاب اسلامی در این عرصه مغایر است.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده ایجاد وبسایتهای خبری و تحلیلی را از دیگر اقدامات فعالان حوزه زنان در عرصه مجازی نام برد و گفت: در موارد مقتضی این وبسایتها به صورت هماهنگ در ایجاد موج مطالبهگری اقدام میکنند.