به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه مدارهای پردازشی سیستم های کاشت حلزون به منظور بهبود درک گفتار و موسیقی بسیار پیشرفت کرده و به بسیاری از نگرانی هایی که همواره دامن گیر کم شنوایان و ناشنوایان از نظر حضور در جامعه و محیط های اجتماعی به واسطه استفاده از وسایل کمک شنوایی بوده پایان داده است.
نکته مهمی که دکتر سعید ملایری دبیر علمی دومین سمپوزیوم علمی فرهنگی آموزشی خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا هم به آن اشاره کرده و به خبرنگار ما می گوید سرعت پیشرفت ها و تغییرات در زمینه کاشت حلزون در ایران بسیار بالا است و از آنجا که تشخیص زود هنگام اختلالات مادرزادی ناشنوایی امکان پذیر بوده و هزینه بسیار کمتری نسبت به سایر معلولیت ها دارد می توان این مهم را در قالب غربالگری در کشور توسعه داد.
وی در این سمپوزیوم می افزاید: بخش نخست این سمینار به تبادل دانش میان مراکزی که دست اندرکار آموزش کودکان کم شنوا با روش شفاهی شنیداری است برگزار شده و بخش دوم هم جشنواره ای برای معرفی خانواده هایی است که موفقیت هایی در این زمینه کسب کرده اند.
وی گفت: با توجه به اینکه بخشی از کار آموزش کودکان کم شنوا وابسته به تکنولوژی و دانش روز به ویژه فناوری های موجود در حوزه سمعک و کاشت حلزون است روز به روز شاهد پیشرفت هایی در این زمینه هستیم.
وی با بیان اینکه حوزه کاشت حلزون وابسته به دانش الکترونیک است افزود: مدارات پردازشی سیستم های کاست حلزون در جهت بهبود درک گفتار و همین طور درک موسیقی و بسیاری داشته است./ح