به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ افخمی یکی از این دانشجویان با بیان اینکه سویا گیاهی از تیره نخود و به صورت بوته ای است که با شاخ و برگ زیاد رشد می کند، افزود: در این روش کود نانو جای کود شیمیایی را گرفته است.
خانم فکری هم یکی از این دانشجویان افزود: استفاده از کود نانو به صورت سه مرحله همراه با آبیاری به گیاه اضافه و موجب از بین رفتن 2 آفت تریپس و کرم برگخوار سویا و بیماری لکه ارغوانی سویا می شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی همدان هم با بیان اینکه مصرف سویا موجب کاهش وزن و قند خون می شود، افزود :کود نانو شامل عناصری مثل آهن، روی، منگنز ، ارگانیسم های مفید خاک و حاوی باکتری های مفید حل کننده فسفات خاک است که موجب تجزیه باقیمانده سموم فسفره و تبدیل آن به فسفر قابل جذب برای گیاه می شود
جهانگیری افزود: استفاده از کود نانو عملکرد این محصول را 10 تا 40 درصد افزایش می دهد ./ب