جلیل غفاری در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: هفت طرح جدید در کارگروه توسعه کشاورزی چایپاره به تصویب رسید.
وی ابراز داشت: یک واحد مرغ تخمگذار 30 هزار قطعهای، یک واحد گلخانه هیدروپونیک 3 هزار مترمربعی، طرح آبیاری قطرهای 1.5 هکتاری، 2 واحد 200 راسی و دو واحد دیگر 70 و 100 راسی گوساله پرواری از جمله این طرحها است.
وی ادامه داد: با تصویب اعضا این طرحها برای تعیین تکلیف نهایی به کارگروه توسعه کشاورزی آذربایجان غربی معرفی شدند.
غفاری یادآور شد: برای اجرای این طرحها 65 میلیارد و 600 میلیون ریال نیز نیاز است که به بانک عامل یعنی بانک کشاورزی معرفی خواهند شد.
وی بر اهمیت روانسازی طرحهای پیشنهادی و لزوم تسریع در راهاندازی طرحهای جدید کشاورزی و دامی در منطقه تاکید کرد و اذعان داشت: چایپاره به دلیل موقعیت خاص و بهرهمندی از آب مطمئن سد آغ چای و داشتن زمینهای کشاورزی بسیار مرغوب و منابع طبیعی خدا دادی از ظرفیت بسیار قوی برای توسعه کشاورزی و دامی برخوردار است.
غفاری خاطرنشان کرد: برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید از توان بخش خصوصی حداکثر استفاده را انجام داد و در کنار آن با مدیریت قوی و راهاندازی صنایع تبدیلی از این همه ظرفیت خدا دادی بهترین استفاده را برد و بر توسعه اقتصادی منطقه و رفاه عمومی مردم و به خصوص کشاورزان و روستاییان کمک کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: طرحهای توسعه کشاورزی چایپاره اعم از طرحهای دامپروری و زنبورداری با 69 درصد دربرگیری، طرحهای پرورش طیور با 13 درصد دربرگیری، طرحهای مربوط به احداث باغ با با 11 درصد دربرگیری، طرحهای دامپزشکی با چهار درصد دربرگیری و طرحهای آب و خاک با سه درصد دربرگیری به ترتیب از بیشترین تا کمترین عمده طرحهای ارائه شده در کارگروه توسعه کشاورزی چایپاره است.
غفاری با اشاره برنامه امسال کارگروه توسعه کشاورزی چایپاره، عنوان کرد: با عنایت به عدم محدودیت منابع کارگروه توسعه کشاورزی چایپاره تلاش خود را در راستای جذب سرمایهگذاری و تصویب طرح های بزرگ و تاثیرگذار معطوف خواهد کرد.
فرماندار چایپاره با اشاره به اهمیت طرحهای توسعه کشاورزی، اذعان کرد: ایجاد اشتغال برای نیروهای تحصیل کرده و ماهر، افزایش ظرفیت تولید، احیای اراضی بایر، بهرهوری مناسب از منابع آب و خاک، افزایش درآمد روستاییان و تثبیت سکونت و جلوگیری از مهاجرت برای اشتغال از دلایل مهم اجرای طرحهای توسعه کشاورزی است.
غفاری ارتقای دانش فنی کشاورزی با به کارگیری فارغالتحصیلان، خودکفایی و ایجاد امنیت غذایی با عنایت به لزوم ایجاد اقتصاد مقاومتی و عبور از تحریمها به عنوان اهمیت اجرای طرحهای توسعه کشاورزی برشمرد./س