به گزارش خبرنگار باشگاه مركز لرستان ؛ جواد گودرزی افزود: در استان 11 کشتارگاه طیور وجود دارد که به شکل کاملاً صنعتی بوده که البته یکی از آنها به دلیل اختلاف بین شرکا در حال حاضر غیرفعال است.
وی با بیان اینکه میزان مصرف سرانه گوشت سفید برای هر لرستانی 23 کیلوگرم است، اضافه کرد: 120 تا 140 تن مرغ مورد نیاز مصرف داخلی بوده که 80 تا 110 تن به صورت متغیر در استان تولید میشود.
دکتر گودرزی ادامه داد: 20 تا 30 تن هم از خارج استان به طور عمده از استانهای اراک، همدان و اصفهان به صورت زنده و کشتار شده وارد میشود.
این مقام مسئول اظهار کرد: البته به خوزستان هم گوشت مرغ صادر میکنیم چون در این استان مرکز پرورش مرغ گوشتی ندارند./ب