به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، انصاری رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته، با بیان اینکه ششمین کنفرانس دکو که در تاریخ ۱۵ مهرماه سال جاری با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اساتید دانشگاه، دانشجویان شاغل به تحصیل در تمامی رشتههای مرتبط با مبلمان و دکوراسیون و مهمانهایی خارجی از کشورهای ایتالیا، آلمان، ترکیه، مجارستان، اتریش، اسپانیا و سفرای برخی کشورها در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار میشود گفت: صنعت مبل به عنوان صنعتی با حوزههای مختلف و تاریخی در کشور اکنون جایگاه خود را به خوبی باز کرده است و توانسته حدود ۱۰ درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص دهد.
رييس ششمین کنفرانس بین المللی دکو ۲۰۱۳، در خصوص مهمترین محورهای دکو ۲۰۱۳ گفت: ما یک روند تکاملی را پیمودهایم و در واقع از مراحل کادر سازی، نوسازی شبکه، ایجاد تشکل و دانش بنیان کردن صنعت عبور کردهایم و به مرحله نهادسازی و نهادینه سازی مفاهیم رسیدهایم.
انصاری با ابراز امیدواری نسبت به استقبال از دکو ۲۰۱۳ تصریح کرد: در دکو ۲۰۱۳ علاوه بر فعالان صنف و صنعت مبلمان، فعالان سایر اصناف وابسته به مبلمان ودکوراسیون نیز حضور دارند از همین رو حساسیت افکار عمومی نسبت به این کنفرانس افزایش یافته است و امیدوارم، شواری ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته، گام اول را در جهت تبدیل کردن ظرفیت بالقوه به بالفعل بردارد و زیربنای محکمی برای برگزاری دکو ۲۰۱۴ و سالهای بعد از آن را ایجاد کند.
وي با بیان اینکه در حال حاضر صنعت مبل، دارای صدها دانشجو است که دستاورد بزرگی برای این صنعت به شمار میرود، افزود: ما با سه دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی و علمی کاربردی در خصوص رشتههایی که مربوط به مبلمان و صنایع وابسته به آن است مذاکره کردهایم که در حال حاضر با دانشگاههای آزاد و علمی کاربردی به توافق رسیدهایم و این فرصت را برای هرچه بیشتر علمی کردن صنعت مبلمان مغتنم می شماریم.
رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و صنایع وابسته در ادامه این نشست با بیان اینکه این دوره برگزاری کنفرانس دکو با ادوار گذشته تفاوت خواهد داشت، گفت: امسال شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایرا ن و صنایع وابسته این کنفرانس را برگزار و برنامههایی در این مسیر تدوین و طی کرده است. این شورای ملی که برآیند خواسته و تقاضای سایر اصناف مرتبط با مبلمان و دکوراسیون است، استراتژی و برنامه های خود را در این کنفرانس اعلام میکند.
انصاری افزود: افزایش کیفیت در شبکه توزیع وعرصه صادرات، نفوذ به بازار، بازارسازی و بازاریابی، ایجاد و تقویت برند، گشودن دریچههای جدید برای فعالین این صنعت ،از دستارودهای کنفرانس دکو در این سالهای اخیر بوده است. ما در این کنفرانس تلاش داریم تا با ارتباط گرفتن هر چه بیشتر با کشورهای صاحب سبک در این صنعت بتوانیم در حوزه صادرات مبلمان و صنایع وابسته فعال تر باشیم و این همایش مکانی برای شناسایی فرصت ها و بازارهای جدید در کشورهای همسایه ،منطقه وجهان برای هنر- صنعت مبلمان محسوب می شود .
انتهاي پيام/