فاطمه بهادری در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: توجه به ابعاد مختلف سلامت زنان نکته بسیار مهمی است که دنیای کنونی تا حدی نسبت به آن مغفول مانده است.
وی با اشاره به برخی برهههای خاص زندگی زنان، بر لزوم توجه ویژه به بحث سلامت زن در دورانهای مختلفی نظیر بلوغ، حاملگی، شیردهی و یائسگی تاکید کرد و افزود: مهمترین هدف برگزاری این کنگره، شناسایی مشکلات شایع زنان و بیماریهای گریبانگیر آنان و در نهایت تلاش برای یافتن بهترین پاسخ برای حل این مشکلات با همفکری میان نخبگان فعال داخلی و خارجی حوزه سلامت زنان است.
دبیر علمی کنگره بینالمللی ارتقای سلامت زنان با اشاره به اینکه ایده نخست برگزاری این کنگره از سال 91 توسط کمیته پژوهش بانوان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی مطرح شد، تصریح کرد: از آن زمان با برنامهریزیهای متعدد سعی در برگزاری بدون نقص این کنگره برای دستیابی به بهترین دستاورد ممکن از آن بودهایم و به فضل الهی امروز شاهد برگزاری بینقص کنگرهای بینالمللی در ارومیه هستیم.
وی از برگزاری 12 نشست تخصصی و علمی در محورهای مختلفی در این سه روز در همایش خبر داد و افزود: مباحثی نظیر سبک زندگی متعالی، مشکلات روحی و روانی زنان، حاملگیهای پرخطر، سرطانهای شایع، تنظیم خانواده، طب سالمندی و یائسگی تا مباحثی نظیر اشتغال زنان و خشونت علیه آنان در جوامع در جریان این همایش مطرح میشوند.
بهادری به حضور چهار میهمان خارجی در این همایش اشاره کرد و گفت: 20 نفر به عنوان استاد، 23 نفر دانشیار و 40 استادیار از دانشگاههای علوم پزشکی و شهید بهشتی تهران، دانشگاه تبریز و ارومیه در این همایش شرکت دارند.
وی با اشاره به پذیرش یکهزار و 301 مقاله برای حضور در این همایش تصریح کرد: 50 مقاله در قالب سخنرانی، 300 مقاله به صورت پوستر و 300 مقاله دیگر نیز به صورت چاپی ارائه میشوند.
هادری همچنین بر حمایتهای ارگانهایی نظیر معاونت بهداشت و درمان، انجمن پرینالوژی، شهرداری، استانداری، مخابرات و سایر نهادها اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این همایش بتواند نتایج خوبی به همراه داشته و مقدمهای برای برگزاری همایشهای مشابه در ارومیه شود./س