به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه ، با بیان اینکه پیاز محصول جدید این شهرستان است، گفت: شهرستان ساوه دارای 120 هکتار زمین پیاز است.
شریفی با اشاره به اینکه از هر هکتار به طور متوسط 40 تا 50 تن پیاز برداشت می شود، اظهار کرد: توزیع پیاز تولیدی غالبا از طریق میادین میوه و تره بار تهران و قم و شهر های مجاور انجام می شود.
وی با بیان اینکه عمده رقم کشت شده پیاز در ساوه فلات اصفهان است، اضافه کرد: پیش بینی می شود بیش از 6 هزار تن پیاز از مزارع ساوه برداشت شود.
یکی از پیازکاران ساوه ای نیز در گفت و گو با خبرنگار ایسنابا بیان اینکه هشت هکتار زمین پیاز دارد، گفت: از هر هکتار 120 تن پیاز برداشت می کنم.
علی همتی با بیان اینکه پیازها با قیمت هر کیلو 400 تومان به فروش می رسد ، افزود: پیازهای برداشت شده به شهرستان های همجوار و استان های قم ، تهران، اصفهان و البرز ارسال می شود.
وی گفت : از بهمن ماه زمین را برای کاشت آماده می کنیم و در هر هکتار 20 کیلو بذر می پاشیم و از اوایل مهر شروع به برداشت می کنیمکه تا اواخر آذر ادامه دارد.
همتی مشکل کاشت پیاز را نبود سم و کود و عرضه آن به صورت آزاد عنوان کرد و خواستار بر طرف شدن این مشکل شد./س