باتوجه به كمبود آب درزمان كاشت پيش بيني مي گردد كه نسبت به سال گذشته 10درصد كاهش سطح زيركشت باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم در این باره گفت :میزان محصول برداشتی از این سطح در حدود 72 هزار تن سیر برآورد می گردد.
زنگنه افزود:تعداد بهره بردارانی که اقدام به کشت این محصول می کنند در حدود 1300 نفر می باشند
وی ادامه داد:سیر یکی از محصولات مهم و با ارزش شهرستان می باشد که با توجه به کیفیت بالای آن قسمت عمده ای از محصول تولیدی علاوه بر تامین نیاز داخل کشور به کشورهای خارجی مانند روسیه،آذربايجان وكشورهاي حوزه خليج فارس صادر می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با بیان اینکه ارقام سیر مورد کشت در شهرستان شامل سیر قرمز،سیر صورتی،سیر سفید ، سیر محلی طارم می باشد که همه ساله در ماههای اردیبهشت و خرداد برداشت و به بازار عرضه می گردد خاطر نشان کرد: کشت این محصول در بعضی از روستا های شهرستان تا آخر آذرما ه ادامه خواهد داشت.مهمترین
گفتنی است ، مشکل سیر کاران این شهرستان سنتی بودن روش کشت و بالا بودن هزینه تولید و نیز نبود واحد های فراوری وبسته بندی این محصول می باشد/س