دکتر عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص بخور، نخورهای زمان شیر دهی اظهار داشت: در زمان شیر دهی، مادر باید از تغذیه ای سالم استفاده کند و از اینرو رژیم غذایی نامناسب منجر می شود که مواد مغذی لازم را برای نوزاد از ذخایر بدن مادر دریافت کند.
وی در خصوص رعایت چند اصل در مورد رژیم غذایی زمان شیردهی عنوان کرد: مصرف غذایی متنوع ، رعایت تعادل مصرف، محدود کرد مواد غذایی حاوی مواد نگه دارند و رنگ های مصنوعی، پرهیز از مصرف اسید های چرب و تا جایی که می شود خود را از آلودگی و سموم دور نگه دارید.
این متخصص رژیم درمانی و تغذیه به خوردن مواد غذایی مورد نیاز در این دوران اشاره کرد: نوع تغذیه مادر، در دوران شیر دهی مانند دوران بارداری حائز اهمیت است و همچنین خوردن گروه نان و غلات شامل (گندم، جو، برنج و گروه سبزیجات ساقه ای مثل گوجه فرنگی ، کدو، بادمجان، خیار، گل کلم) توصیه می شود.
وی در پایان توصیه کرد: مصرف 3 تا 4 واحد از میوه های فصل الزامی است.