زیربنای هوش هیجانی، تشخیص هر احساس به همان صورتی که بروز می کند است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


یک استاد دانشگاه، گفت: ناتوانی در تشخیص احساسات، ما را به سردرگمی دچار می کند.

دکتر سعیده السادات حسینی، : بيشتر مهارت ها در اثر تعليم و تربيت پيشرفته مي شود و احتمال دارد كه اين موضوع حداقل براي بعضي از مهارت هاي هوش هيجاني صحيح باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، افزود: به طور کلی هيجانهایی که در افكار اولويت ايجاد مي كنند، منجر به ایجاد تفكرات خاص شده و حافظه را شكل مي دهند، همچنین ديدگاه هاي مختلف حل مسأله راخلق مي كنند و خلاقيت را سهولت مي بخشند.

حسینی ادامه داد: دانشجویی که در کلاس با استاد آشنا شده و او را در سطح علمی و اخلاقی‌ به مراتب بالاتر از خویش می شناسد، برآن است تا رفتار و افکار و کردار وی را شیوه‌ کار خویش کرده و روش خاصی را که مطلوب می داند، الگوی رفتار قرار دهد.

وی افزود: خود آگاهی" تشخیص هر احساس به همان صورتی که بروز می کند" زیربنای هوش هیجانی است. بنابراین، توانایی نظارت بر احساسات در هر لحظه برای به دست آوردن بینش روان شناختی و ادراک خویشتن نقشی تعیین کننده دارد. همچنین، ناتوانی در تشخیص احساسات، ما را به سردرگمی دچار می کند.

حسینی گفت: افرادی که نسبت به احساسات خود اطمینان بیشتری دارند، بهتر می توانند زندگی خویش را هدایت کنند، این افراد درباره احساسات واقعی خود در زمینه اتخاذ تصمیمات شخصی از انتخاب همسر آینده گرفته تا شغلی که بر می گزینند، احساس اطمینان بیشتری دارند.

وی به نحوه ی اربتاط میان استاد و دانشجو اشاره کرد و افزود: حفظ حرمت ها در ارتباط استاد و دانشجو باید دو جانبه باشد، علاوه بر ایجاد یک ارتباط دوستانه، حریم و حدود را حفظ کنند، افرادی که از همدلی بیشتری برخوردار باشند، به علایم اجتماعی ظریفی که نشان دهنده نیاز ها یا خواسته های طرفین است، توجه بیشتری نشان می دهند../س

برچسب ها: کرمانشاه ، هوش ، هیجانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.