به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ براساس تحقیقات، قارچ خوراکی به ویژه نوع دکمه ای آن که دارای کلاهک است، سرشار از ریبوفلاوین و نیاسین است که این دو ماده یکی از اصلی ترین مواد برای ساخت سلول های جدید در بدن و به علاوه ساخت گلبول قرمز در خون است.
مصرف قارچ خوراکی به ویژه به افرادی که مبتلا به کلسترول خون بالا هستند، توصیه اکید می شود.
بررسی ها نشان می دهد، قارچ خوراکی شامل ویتامین های گروه B است که نقش موثری در جلوگیری از رشد توده ها و سلول های سرطانی در روده بزرگ دارد.
همچنین، قارچ خوراکی منبع ویتامین های مختلف است. قارچ های خوراکی به صورت وحشی معمولا پس از وقوع رعد و برق و صاعقه به طور ناگهانی رشد می کنند، اما پزشکان توصیه اکید می کنند که افراد از خوردن قارچ های وحشی در صورتی که قارچ ها را نمی شناسند، به جد خودداری کنند.
مصرف قارچ های وحشی می تواند موجب مسمومیت های شدید و حتی کشنده باشد.
افراد باید از قارچ های استاندارد و بسته بندی استفاده کنند و لازم است تا قبل از مصرف حتما قارچ ها را بشویند./ح