وی افزود: برخی از افراد به ویژه دختران جوان با گرفتن رژیم های سخت لاغری به پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی دچار می شوند و احتمال موفقیت درمان نیز کاهش پیدا می کند.
وی در ادامه گفت: در تمامی سنین، سوء تغذیه ناشی از کمی دریافت موادغذایی کافی و مناسب، افراد را تهدید می کند.
وی اذعان داشت: در زمان رشد و نمو هر کمبودی اتفاق افتد، تاثیر نامطلوب و درازمدت و گاه غیر جبرانی را بر سلامتی فرد تحمیل می کند.
وی تصریح کرد: برخی از نوجوانان و به ویژه دختران نوجوان هنگامی که رژیم می گیرند که به احتمال زیاد با دریافت انرژی به مقدار کمتر از حد لازم، مقدار آهن و سایر مواد مغذی مورد نیاز آنها به اندازه کافی تامین نخواهد شد و به بدن و سلامتی فرد لطمه جدی وارد می شود.
وی خاطرنشان کرد: گروه کمی از دختران بر اثر رژیم های سخت به بی اشتهایی عصبی و یا پرخوری عصبی دچار می شوند که با طولانی تر شدن زمان این حالت، پیش آگهی این بیماری بدتر شده و احتمال موفقیت در درمان به شدت کاهش پیدا می کند.
وی در خاتمه گفت: برخی از نوجوانان از داروهای افزایش دهنده اشتها و برخی مکمل های غذایی استفاده می کنند که این داروها نیز گاهی با ایجاد عوارض جانبی در فرد همراه هستند و برخی اوقات نیز با تاثیرات شدید بر اشتها، آنها را به پرخوری و ایجاد آمادگی برای چاقی دوران های بعدی زندگی سوق می دهد./ح