یکسری از باورهای غلط درباره از شیر گرفتن کودکان در جوامع رایج است که هیچ کدام پایه علمی ندارد.

دکتر عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ؛به 4 باور غلط در مورد از شیر گرفتن کودکان اشاره کرد و گفت: یک سری از باورهای غلط درباره از شیر گرفتن کودکان در جوامع رایج است که هیچ کدام پایه علمی ندارند.

وی به این باورها اشاره کرد و گفت: نباید کودک را بيشتر از دو سال شیر داد و هرچه سریعتر باید آن را از شیر گرفت، زیرا طول کشیدن این عمل ممکن است منجر به وابستگی کودک به مادر خود شود و یا اینکه شیردادن طولانی باعث کاهش وزن کودک می شود.

وی دیگر باور های غلط در این باره را عنوان کرد: از شیر گرفتن کودک منجر به تب او خواهد شد، ممکن است این عمل بدلیل افت آنتی بادی ها آن را در مسیر یک سری بیماری ها قرار دهد و همراه با یک سرماخوردگی منجر به تب او شود. و این پایه علمی ندارد. 

این متخصص تغذیه ضمن بیان اینکه، پسر شیرخوار را باید دیرتر از شیر گفت تصریح کرد: این باور که شیرخوار پسر را باید دیرتر از شیر خوار دختر گرفت صحت ندارد و نیازهای عاطفی در جنس متفاوت نخواهد بود.

وی اظهار داشت: بهترین زمان برای از شیر گرفتن اوایل فصل پایین است، که پایه علمی ندارد، اما اگر قرار است به اجبار این کار انجام شود بهتر است اوایل پاییز یا بهار انجام شود./ع2
برچسب ها: کودک ، شیر ، عاطفی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۰:۱۰ ۱۴ مهر ۱۳۹۲
کاش به باورهای درست هم اشاره میشد.
آخرین اخبار