انگور قرمز از شدت بیماری آلزایمر می کاهد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،ترکیب موجود در انگور قرمز با علائم بیماری آلزایمر مبارزه کرده و از شدت آن به میزان محسوسی می‌کاهد.

این یافته‌ها حاکیست ترکیب طبیعی موسوم به «رزوراترول» موجود در انگور قرمز نقش زیادی درپیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.

این ترکیب همچنین در گوجه و بادام زمینی یافت می‌شود.

ترکیب «رزوراترول» برای مقابله و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت موثر و همچنین از احتمال ابتلا به سرطان نیز می کاهد.

همچنین بدن را از احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی محافظت کرده و علاوه بر پیشگیری از بیماری قلبی برای مبارزه با سرطان‌ها نیز موثر است.

رزوراترول از سرطانی شدن سلول‌های بدن پیشگیری و جلوی انتقال و پخش سلول‌هایی را که سرطانی شده‌‏اند را می‏‌گیرد ./ب

برچسب ها: انگور ، بیماری ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.