دکتر محمد احمديان در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد، در پاسخ به اين که «زندگي سالمندان تا چه اندازه کيفي است؟»، گفت: زندگي اين قشر به دو موضوع زندگي خودشان و وضعيت جامعه بازميگردد و همه بايد بدانيم که اين افراد کساني هستند که در طول عمر خودشان، جامعهاي که اکنون در آن زندگي ميکنيم را در ابعاد مختلف ساختهاند.
وي خاطرنشان کرد: علومپزشکي مشهد در حال حاضر روي 15درصد سالمندان استان خراسانرضوي اشراف دارد که جمعيت زير پوشش از نظر معنوي و فکري وضعيت کيفي خوبي دارند.
احمديان درباره بهترين نحوه برخورد با سالمندان، تأکيد کرد: بايد به زحماتشان ارج نهيم و بخاطر تجربه سرشاري که دارند، لازم است ارتباطمان با آنها مانند ساير گروههاي سني باشد و سعي کنيم بيشتر در مباحت مشاورهاي از سالمندان استفاده کنيم.
ﻣﺪﻳﺮﺳﻼﻣﺖ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻭ ﻣﺪﺍﺭﺱ علومپزشکي مشهد با اشاره به نتايج سرشماری سال 90 و افزايش اميد به زندگي،تصريح کرد: در حال حاضر سرعت رشد سالمندان شدن دو درصد است و اميد به زندگي در مردان 87 سال ودر زنان 89 سال گزارش شده که بيانگر آنست از نظر کمي مشکلي نداريم، اما وضعيت کيفي را بايد بيشتر ارتقاء دهيم و برنامههاي اجرايي بهبود زندگي اين قشر توسعه يابد.
به گفته دکتر احمديان،سرعت رشد سالمندشدن در حالي پيش ميرود که سرعت رشد جمعيتي در کشور به زير 1/4درصد کاهش يافته است و پيشبيني ميشود در 25 سال آينده، از هر 4 شهروند، يك نفر سالمند باشد./س