به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ حميد رضا ترقي روز يك شنبه در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي ايلام اظهار كرد: نرمش قهرمانانه از راهبردهايي است كه در انديشه سياسي اسلام و سيره پيامبر(ص) و ائمه (ع) مورد توجه و بهره برداري قرار گرفته است.
وي افزود: به همين دليل بايد ديد با هدايت رهبري كي و كجا از اين راهبرد درست و براي دستيابي به پيروزي استفاده كرد.
اين كارشناس مسايل سياسي با اشاره به رهنمود هاي مقام معظم رهبري يادآور شد: نرمش قهرمانانه در دو حوزه ديپلماسي خارجي و سياست داخلي قابل اعمال است مشروط به وجود شرايط و رعايت چارچوبي كه رهبري فرموده اند.
وي همچنين به حوادث سال ۷۵ در رابطه با موضوع دادگاه ميكونوس و تعليق غني سازي در دوراني كه به اصلاحات معروف بود و شرايط كنوني كشور اشاره و تاكيد كرد: دراين سه مقطع نظام اسلامي براي فرصت دادن به دشمن در راستاي تجديد نظر در رفتارش نسبت به ملت ايران از چنين شيوه اي استفاده كرده است.
ترقي به استفاده از اين تاكتيك در دوران حكومت پيامبر و ائمه اطهار (ع) گفت: شرايط كنوني انقلاب اسلامي ما به تعبير رهبري، همانند مقطع بدر و خيبر در صدر اسلام است و با زمان صلح امام حسن (ع) و زمان قطعنامه ۵۹۸ قابل مقايسه نيست.
وي ادامه داد: اكنون ملت و نظام اسلامي دراوج اقتدار ملي و نفوذ بين المللي و قدرت دفاعي است ولي همانطور كه پيامبر از صلح حديبيه براي ساخت دروني نظام اسلامي استفاده كرد و در مقابل در برابر درخواست هاي فرعي دشمن نرمش نشان داد و حتي يكسال حج واجب را تعطيل كرد وي اضافه كرد: امروز هم ما براي ساخت درون نظام مي توانيم از اين راهبرد استفاده كنيم.
نماينده دوره پنجم مجلس شوراي اسلامي شروط انجام اين نرمش قهرمانانه را شناخت درست حريف و دشمن، شناخت موقعيت جنگي با دشمن و شناخت نقطه مورد حمله حريف و دشمن برشمرد.
ترقي افزود: دشمن ملت ايران نه دست از دشمني برداشته ونه ماهيت و اهداف دشمني او تغيير كرده و نه تبديل به دوست شده كه ما با او سازش و يا به همزيستي مسالمت آميز بپردازيم بنابر اين با علم به اينكه او هنوز هم دشمن ماست و بدنبال شكست ماست بايد از تاكتيك نرمش استفاده كنيم.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي ادامه داد: نكته ديگر اينكه فراموش نكنيم كه ما با آمريكا در موقعيت جنگ نرم و جنگ ديپلماسي هستيم و ديگر اينكه بدانيم دشمن ماهيت و شاخصه ضد استكباري ما را نشانه رفته است.
وي توضيح داد: آمريكا هويت الگويي ما براي كشورهاي آزادي خواه و استقلال طلب را نشانه گرفته، بنابراين نبايد نرمش ما به هدف گيري آنها كمك كند و نبايد ما از دشمن داني آمريكا به دشمن پنداري او برساند.
ترقي، نرمش قهرمانانه را رزمايشي هنرمندانه بدون عبور از خطوط قرمز يا برگشت از راهبردهاي اساسي و با توجه به آرمان هاي انقلاب دانست.
ترقي اظهار كرد: بنابراين تعريف نرمش قهرمانانه به اصل خدشه ناپذير استكبار ستيزي و تقابل با نظام سلطه در سياست خارجي جمهوري اسلامي مغاير نخواهد بود.
رييس مركز امور بين الملل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به سخن مقام معظم رهبري كه اين نرمش را در حوزه ديپلماسي تعريف كرده اند نه سياست خارجي گفت: با اين جايگاهي كه رهبري براي اين روش قائل است نرمش قهرمانانه يك تاكتيك است و فقط در سطوح تاكتيكي قابل استفاده خواهد بود.
وي مواضع اوباما در سخنراني سازمان ملل و سخنانش بعد از ديدار با نتانياهو را متناقض برشمرد و افزود: خوش بيني نسبت به اينكه آمريكا مي تواند از اين فرصت نرمش جمهوري اسلامي درست استفاده كرده و بعضي از چالش هايش را حل كند درست نيست و ماهيت واقعي آمريكا و اوباما همان است كه بعد از ديدار با نتانياهو گفته است.
وي ادامه داد: ولي لازم بود با اين آزمون مهم نسل جوان كشور ما و سياستمداران غربگرايي كه به تغيير در دولت آمريكا خوشبين هستند اثبات شود كه آمريكا رضايت صهيونيست هاي جنايتكار را بر ايران ترجيح مي دهد.
وي اضافه كرد: بنابراين نرمش قهرمانانه به معني دست بر داشتن از اصول نيست و داراي قيد و شرط است.
ترقي خطاب به كساني كه در داخل مشمول اين نرمش قهرمانانه شده اند گفت اميدواريم اين افراد از اين فرصت مغتنم استفاده كرده و دست از راه اشتباهشان بردارند و به دامن ملت و نظام برگردند.
اين فعال سياسي به دعوت دانشگاه علوم پزشكي ايلام در جمع دانشجويان حاضر شده است. /س