به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
یك پرتقال ۱۰۰ گرمی به طور متوسط شامل ۹/۸ گرم كربوهیدرات، ۳/۲ گرم فیبر، ۲۰۰ میلی گرم پتاسیم، ۲/۱۵ میلی گرم منگنز، ۴۱ میلی گرم كلسیم، ۶/۵۰ میلی گرم ویتامین C، ۷/۳۸ گرم اسید فولیك و ۴۹ میكرو گرم بتاكاروتن است. که مقدار سدیم، كلسترول و چربی های اشباع شده موجود در پرتقال بسیار اندك است.. از این رو مصرف پرتقال به افرادی كه به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدنشان بیشتر در معرض سرماخوردگی هستند، مصرف ویتامین C باعث بازسازی بافت پوست می شود و رنگ پوست را بهبود می بخشد. به علاوه پرتقال، نارنگی و گریپ فروت یعنی میوه های اصلی پاییز و زمستان دارای جوهر لیمو هستند.