سيد مرتضي صفوي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خامه يکي از فرآورده هاي لبني است که تامين کننده انرژي بدن است و معمولا صبح ها استفاده مي شود اغلب ويتامين A داخل خامه حدود 3 برابر بيشتر از شير پاستوريزه است البته لازم به ذکر است که ميزان چربي خامه نيز بيشتر از شير و يا ساير لبنيات ديگر است.
وي افزود: براي 100 گرم خامه، 6 گرم کربوهيدرات، 5 گرم پروتئين،3 گرم چربي،62 گرم فسفر، 4 درصد ويتامين A موجود است.
وي اذعان داشت: اغلب اوقات در خامه ها از مواد مجاز به عنوان مواد قوام دهنده اضافه مي کنند، چربي خامه بسيار بالاست و تا حدي چاق کنندگي آن نيز بالا است و معمولا در ظروف بسته بندي شده با درب هاي پلي استايرن از آلومينيوم هستند که اين خامه ها از طرف وزارت بهداشت نيز مجوز مجاز بودن را کسب کرده اند./ ح