کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: تغییرات آب و هوایی و سردی و خشکی غالب برای فصل و عدم تحلیل مواد زائدی که در فصل تابستان در اثر مصرف بیش از حد مواد ایجاد شده است موجب بروز این بیماری ها می شود.
انتظاری افزود : برای پیشگیری از بروز این بیماری ها از برخی کارها مانند مواجهه با گرمای ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب خیلی سرد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهلهای قوی، فصد و حجامت و هر عملی که موجب کاهش خون در بدن شود، خواب زیاد یا بیداری بیش از حد، غم و غصه زیاد باید خودداری کرد و می توان برای جلوگیری از سرماخوردگی و زکام، در طول شب، سر، گلو و کف پا را پوشاند.
انتظاری تصریح کرد : مصرف غذاهایی مانند گوشت گاو و گوساله، کنسروها و کمپوتها، سوسیس و کالباس و فستفودها، ادویههای تند و تیز، مواد غذایی ترش، غذاهای سرخکرده، بادمجان، عدس، قارچ، پنیر شور، رُب و سسها، غذاهای مانده و گوشت نمکسود، چای پررنگ، یخ، غذاهای شور، موادغذایی صنعتی مانند چیپس و پفک که موجب بروز خشکی در بدن می شود پرهیز کرد.
وی عنوان کرد: مصرف گوشت گوسفند و تنقلاتی مانند مویز، انجیر و میوه هایی انار و انگور برای رفع غلظت خون مفید است همچنین مصرف انار موجب ایجاد خون صاف و سالم ایجاد می کند و مصرف انار برای افرادی که معده ضعیف دارند با ۱ ساعت بعد از غذا مصرف شود.حمام ملایم یک روز در میان می تواند در این فصل مناسب باشد و چرب کردن با روغن بادام و بنفشه می تواند مفید باشد/س.