به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بدنسازان دقيقاً نمي دانند در هر وعده غذايي چه مقدار مشخصي از مواد غذايي را بايد جذب كنند و از آنجا كه گروه غذايي ورزشكاران متنوع است، مي توانند تنوع غذايي خود را به راحتي تغيير دهند.
يكي از لذيذترين انواع ماهي ها استفاده از ماهي قزل آلا و سفيد است كه مي تواند با تركيب ادويه هايي مانند فلفل و زيره به آن يك غذايي خوشمزه و لذيذ البته عضله ساز تهيه كرد.
گفتني است، مدت زمان لازم براي سرخ کردن ماهي بين 15 الي 20 دقيقه است و بيشتر و كمتر از آن ميزان تأثير گذاري آن را دچار اختلال خواهد كرد.
نتايج مطالعات نشان مي دهند ماهي و فيله ماهي باعث تقويت عضلات و سيستم ايمني بدن خواهند شد و بافت هاي ماهيچه اي بدن را حجيم خواهند كرد و بعد از ورزش مصرف اين خوراکي براي ورزشكاران براي عضله سازي ضروري است.