بررسي هاي جديد دانشمندان نشان مي دهند، دغدغه اصلي كساني كه بدنسازي مي كنند يا قصد ماهيچه سازي در بدن دارند، دريافت بالاي پروتئين است براي همين اكثراً در زمان تمرين سراغ تخم مرغ مي روند و حجم بالايي از آن را در يك وعده مي خورند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بدنسازان دقيقاً نمي دانند در هر وعده غذايي چه مقدار مشخصي از مواد غذايي را بايد جذب كنند و از آنجا كه گروه غذايي ورزشكاران متنوع است، مي توانند تنوع غذايي خود را به راحتي تغيير دهند.

يكي از لذيذترين انواع ماهي ها استفاده از ماهي قزل آلا و سفيد است كه مي تواند با تركيب ادويه هايي مانند فلفل و زيره به آن يك غذايي خوشمزه و لذيذ البته عضله ساز تهيه كرد.

گفتني است، مدت زمان لازم براي سرخ کردن ماهي بين 15 الي 20 دقيقه است و بيشتر و كمتر از آن ميزان تأثير گذاري آن را دچار اختلال خواهد كرد.

نتايج مطالعات نشان مي دهند ماهي و فيله ماهي باعث تقويت عضلات و سيستم ايمني بدن خواهند شد و بافت هاي ماهيچه اي بدن را حجيم خواهند كرد و بعد از ورزش مصرف اين خوراکي براي ورزشكاران براي عضله سازي ضروري است.
برچسب ها: غذا ، بدنسازی ، عضله ، ماهی ، ادویه ، ورزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطی
۱۶:۵۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۳
بسیار عالی