کودک در خانه و بین خانواده الگوهای کرداری و رفتاری را می آموزد که برای ادامه حیات او در محیط ضروری هستند کودک می آموزد که چگونه به صورت اجتماعی زندگی کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، کودکان نظاره گر رفتار پدر و مادرشان هستند، آنهابه عینه می بینند که والدینشان چگونه با یکدیگر رفتار می کنند. درنتیجه آنها هم به تدریج نمونه های اخلاقی و رفتاری خود را از طریق بازی ، تقلید و تکرار یاد می گیرند.

در این خصوص دکتر سید مرتضی علوی اعلاء کارشناس علوم تربیتی و استاد دانشگاه می گوید: خمیر مایه تربیت کودک خانواده است، علت این است که کودک اولین کلماتش را ازخانواده می آموزد و اولین حرکات را از خانواده یاد می گیرد یعنی تمام ایده و عقاید، رفتار، کردار و گفتار خانواده را سرلوحه تربیت خود بدون اینکه آگاهی داشته باشد، قرار می دهد.

به عنوان مثال اگر والدین به کودک بگویند این شیء سیاه است در صورتی که آن شی ء سفید باشد او نیز آن را سیاه می نامد، زیرا والدینش به او گفته اند و کودک نیز آموزش مستقیم گرفته است.

دکتر علوی اعلاء ادامه داد: این نکته تا آنجاست که کودک وارد کوچه وخیابان شده در مقابل همبازی های خود قرار می گیرد.

آن آموخته های خود را با آموخته های بیرون از خانه و خانواده به یک نحو دیگری بروز می دهد. در شناخت واقعیت خود به فکر می افتد و بعد از اینکه همسالان و همبازی های خود قرار  می گیرد.
آن آموخته های خود را با آموخته های بیرون از خانه و خانواده به یک نحو دیگری بروز می دهد. در شناخت واقعیت خود به فکر می افتد و بعد از اینکه همسالان و همبازی های او تکرار مکرر در گفتار دارند، اینجاست که فرهنگ کودکانه اجتماعی را با فرهنگ خانواده خود مخلوط می کند. او با آگاهی بیشتر برای خانواده توضیح می دهد و واقعیت الفاظ و گفته ها را از والدینش می خواهد تا به واقعیت پی ببرد. /
برچسب ها: کودک ، عقاید ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار