وي گفت: دو نوع اسيد چرب داريم، اسيد چرب اشباع شده و اسيد چرب اشباع نشده كه خود به دو گروه اسيد چرب اشباع شده با يك باند مضاعف و اسيد چرب اشباع نشده با چند باند مضاعف تقسيم ميشوند.
بزرگمهر افزود: اسيد چرب اشباع شده باعث اختلالات قلبي و عروقي، افزايش فشار خون و افزايش چربيهاي نامطلوب خون ميشود و به سلامت بدن لطمه ميزند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: اسيد چرب اشباع نشده به خصوص با يك باند مضاعف، كه در مواد خوراكي مثل روغن زيتون، روغنهاي مغزدانهها، گردو، كنجد و... وجود دارد، براي سلامت بدن بسيار مفيد است.
وي در پايان تاكيد كرد: نبايد فراموش كنيم كه مصرف زياد اسيد چرب غيراشباع نيز باعث چاقي و افزايش وزن ميشود./ع2