معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: بيش از ۷۰ درصد خانوارهاي اين استان از روغن مايع براي پخت و پز مواد غذايي استفاده مي كنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

دكتر بهروز حمزه:گفت اين رقم در خانوارهاي شهري ۷۶ درصد و در خانوارهاي روستايي۱/۶۴درصد است.
وي ادامه داد:مصرف روغن نباتي مايع به دليل اينكه حاوي اسيدهاي چرب غيراشباع فراوان است به روغن جامد نباتي ارجحيت دارد.
وي گفت: اسيدهاي چرب غيراشباع نه تنها باعث افزايش كلسترول خون نمي شوند بلكه در كاهش بيماري هاي قلبي عروقي نقش مهمي دارند.
حمزه در پایان گفت: تمامي روغن هاي مايع براي پخت غذا مناسب هستند و به ترتيب، استفاده از روغن هاي زيتون، كنجد، كانولا، ذرت، آفتابگردان و سويا توصيه مي شود/س

برچسب ها: کرمانشاه ، خانوار ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.