به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، دکتر مازیار حسینی ضمن اعلام خبر فوق افزود: ساختمان های موردنیاز برای بهره برداری از تونل امیرکبیر شامل 3 پست برق، مرکز کنترل ترافیک و ایستگاه پمپاژ آتش نشانی است؛ سازه هایی که البته تمام آنها در زیر زمین احداث نشده و اتفاقا برخی از این ساختمان ها در معابری ساخته شده اند که تونل از زیر آنها عبور کرده است.
وی در تشریح اقدامات انجام شده به منظور احداث و تجهیز پست های تامین کننده برق تونل امیرکبیر گفت: عملیات سازه ای پست برق شماره 1 تونل امیرکبیر که در خیابان گوته قرار دارد، به طور کامل به اتمام رسیده و علاوه بر آن، اقدامات مربوط به نصب تابلوهای فشار متوسط برق، سینی کابل و سیستم تهویه مطبوع نیز پایان یافته است. سایر اقدامات تاسیساتی طبق برنامه در پست برق خیابان گوته در جریان است تا به موازات تلاش برای نصب جت فن ها و دیگر تاسیسات الکتریکال، زیرساخت های مربوط به تامین انرژی نیز تکمیل شوند.
دکتر حسینی با بیان آنکه عملیات سازه ای و تاسیساتی پست برق شماره 2 در تقاطع خیابان نیکنام با خیابان درودیان و پست برق شماره 3 در خیابان شکوفه با روندی مشابه پیش می رود، یادآور شد: پست برق شماره 3 تونل امیرکبیر به صورت زیر زمینی و رو زمینی احداث شده و در واقع بخشی از این سازه با استفاده بهینه از یکی از شفت های کارگاهی در تراز منهای یک قرار گرفته است.
وی ساختمان کنترل ترافیک تونل امیرکبیر را مرکزی برای نظارت هوشمند بر جریان ترافیک و پشتیبانی های فنی مورد نیاز در زمان بهره برداری از این سازه زیرزمینی دانست و از اجرای عملیات تکمیل نما، نصب سینی کابل و سقف های کاذب این بخش از پروژه طبق برنامه زمانبندی خبر داد.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران عملیات احداث ساختمان ژنراتور و ایستگاه پمپاژ آتش نشانی تونل امیرکبیر، مرحله حفاری و تحکیم دیواره ها را پشت سر گذاشته و آماده اجرای فونداسیون شده است.