مديركل دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: مصرف ماهي از سردردهاي ميگرني و اختلالات كليوي پيشگيري مي‌كند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا؛ دكتر زهرا عبداللهي افزود: گوشت ماهي داراي پروتئين مرغوب با قابليت هضم آسان و ضريب هضمي 96 درصد است. به علت وجود چربي امگا – 3 موجود در گوشت ماهي مصرف آن باعث كاهش ميزان چربي و كلسترول خون مي‌شود.

وي افزود: تحقيقات نشان داده است كه همزمان با كاهش يك درصدي كلسترول خون، ميران احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي دو درصد كاهش مي‌يابد. 

دكتر عبداللهي با تأكيد بر اهميت مصرف گوشت ماهي در پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها افزود: مصرف ماهي در پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي – عروقي نظير: تصلب شرائين فشارخون بالا، ايست قلبي و حملات قلبي، سردردهاي ميگرني، اختلالات كليوي، سرطان‌هاي سينه و پروستات، آرتريت روماتيسمي، بيماري‌هاي پوستي، اختلال حافظه، بيماري‌هاي تنفسي از قبيل آسم و آمفيزم بسيار مؤثر است. /ح
برچسب ها: ماهی ، میگرن ، کلیه ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.