به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مريم زارعي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه افزود: چربيهاي اضافه همراه با گوشت در انواع خورشت و يا حتي قبل از چرخ كردن گوشت را تا حد ممكن جدا كنيد.
مريم زارعي درخصوص راههاي حفظ ارزش تغذيهاي غذاها افزود: از سرخ كردن زياد سبزيهاي مورد استفاده در غذاهايي همچون قورمه سبزي كه باعث از دست رفتن ويتامينهاي آن ميشود خودداري كنيد و در صورت لزوم از روغن مخصوص سرخ كردني براي سرخ كردن مواد غذايي استفاده كنيد.
اين كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه تأكيد كرد: تا حد امكان روغن مورد استفاده در طبخ غذاها را كاهش دهيد و به جاي سرخ كردن غذاها به تفت دادن آنها اكتفا كنيد.
وي در ارتباط با مصرف نمك نيز اضافه كرد: ميزان نمك افزودني به غذا را محدود كرده و در پايان طبخ، نمك را به غذا اضافه كرده و فقط از نمك يددار تصفيه شده استفاده نماييد. /ح
انتهاي پيام/